31 Mayıs 2010 Pazartesi

Palmiye Park - Haziran 2010 Bülteni


Merhabalar,

Haziran 2010 için video çekim göndermiyorum. Onun yerine okumanızı rica edeceğim bazı duyurlarımız olacak. 

- İnşaatımız tüm hızıyla ilerliyor; günlük 80 kişi ortalamayla Pazar dahil çalışıyoruz. Şefimiz İrfan'ı şantiyeden eve gönderemiyoruz! Teşekkürler İrfan
- Daire ödemelerinden kalan bakiyelerini kapayan ev sahiplerine tapularını vermeye devam ediyoruz.
- Daire Teslimatlarımız 28 Haziran - 18 Temmuz arasında yapılacaktır. Toplamda 114 daireyi teslim edeceğiz.
- Daireleriniz, sözleşmenizde belirtilen koşullar ve şekilde teslim edilecektir.
- Teslimat masraflarını ödemiş ev sahipleri için elektrik, su ve doğalgaz aboneliklerine başvurulmuştur. 
- Daireleriniz, Gaziemir belediyesi Fen İşlerinin onayı ile belediye tarafından verilecek oturma raporunun alınmasına hazır haliyle teslim edilecektir.
- Oturma raporları dairelerin tesliminden sonra Temmuz ayı içerisinde alınacaktır. Bu durum evinizi kullanmanıza mani değildir.
- Oturma raporlarının alınmasını takiben Kat irtifakından Kat mülkiyetine geçilecek ve bu işlemler tarafımızdan takip edilecektir.
- Eğer eviniz ile ilgili kalan bakiyenizi ve teslimat masraflarınızı ödediyseniz, teslimat gününüz size 1 hafta öncesinden email ve telefon ile bildirilecektir. Şehir dışından teslimata gelecekler için özel tarih belirleyebiliyoruz. Lütfen böyle bir durumunuz varsa ve bizimle henüz konuşmadıysanız, Aysın bey ile kontağa geçiniz.
- Teslim edilecek daire sayısının çokluğu sebebiyle teslimat günleri tarafımızdan belirlenmiş olup, anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.
- Bildirilen günde siz veya vekiliniz, Palmiye Park görevlisi ile beraber teslim alacağınız daireyi dolaşacak, teslim formunu imzalayacak ve umuyorum mutlu bir şekilde anahtarınızı alacaksınız.
- Teslimat sırasında Palmiye Park Gaziemir sitesi Kullanım Kılavuzu size teslim edilecektir.
- Teslimden itibaren dairenizin güvenliği size ait olacaktır.

Şimdilik haberler bu kadar.

Teşekkürler.

Hiç yorum yok: