5 Kasım 2009 Perşembe

Çok Pahallı Zannettik!

Dün en yeni ev sahiplerimiz Koçkar ailesi ile alım işlemlerini yaparken biraz muhabbet etme şansımız oldu. Bizi nasıl ve nereden duydular, niye Palmiye Park'ı seçtiler gibi konularda detaylara indik.
- Bizi Nasıl duydunuz?: İlanlarınızı görmüştük. Gaziemir'de çok yer dolaştık ama size hiç gelmedik.
- Neden?:  Çok beğendik ama 135.000 TL'den başlayan fiyatlar ibaresi en düşük fiyat bu ise diğer fiyatlar çok yüksektir diye düşündük ve bütçemizi aşacağını düşündüğümüz için gelmedik.
- Peki Ne oldu da ziyaretimize geldiniz?: Yurtdışında çalışan bir akrabamız internetten görmüş ve CDS/EGE Yapı'yı çok iyi biliyormuş. Kendisi Hatay'dan ev almak durumunda kaldı ama bize Palmiye Park'ı gidip görmemiz gerektiğini söyledi. Bunun üzerine geldik.
- Genelde müşterilerimize heryeri gidip görün, farkımızı ancak öyle anlarsınız diyoruz. Siz çok hızlı karar verdiniz. Nasıl oldu bu?: Biz karı koca çok uzun zamandır zaten ev arıyorduk. O kadar çok ev değerlendirdik ki artık ne istediğimizi tam olarak biliyorduk. O yüzden ben ilk önce kendim geldim, evi görür görmez tamam eşim de beğenir diyerek ayrıldım. Kendisinin mutfak ve ufak oda konusunda çekinceleri olabileceğini düşündüm, ama o da projeyi görünce mutfak ve ufak odanın sorun olmayacağına karar verdi. O yüzden 1 gün içinde kararımızı verebildik. Gezdiğimiz onca daireden çoğu sizinkilerden daha büyüktü ama kullanım olarak sizinki kadar iyi tasarlanmamışlar.
- Geldiğinizde hala fiyatları bilmiyordunuz, daireyi beğendiniz ve fiyatını bilmeden almaya karar verdiniz. Bu nasıl oldu?: Çok beğendiğimiz için bütçemizi de biraz zorlarız dedik. Fiyatlar da umduğumuz kadar yüksek çıkmadı. Siz de kolaylık yaptınız. Çocuklarımız da çok beğendi. Uzun vadeli düşündük ve bugün sorun olarak gördüğümüz şeylerin ileride hiçbir öneminin olmayacağını gördük. Bu evin konumu ve değeri uzun vadede bizim tüm beklentilerimiz karşılayacak.

Muhabbetimiz tabi daha uzundu ama benim aklımda kalan en önemli noktalar bunlardı. Bence Koçkar ailesi ne istediklerini çok iyi bilen ve önemli ve önemsizi birbirinden çok iyi ayırabilen bir çift. Projemizin genel havası ve evin kullanışlılığı onları cezbeden en önemli 2 faktördü. Umarım çok mutlu olurlar.

Pahallı Görünümlü Makul Fiyatlı Kullanışlı Yaşam alanları yaratmaya devam edeceğiz. Fiyat telaffuz etmekten de hemen vazgeçmeliyiz anlaşılan!

Hiç yorum yok: